Τρόποι πληρωμής

Το κατάστημά μας υποστηρίζει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

1) Με αντικαταβολή

Με αντικαταβολή κατά την παράδοση της παραγγελίας σας στη διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει ή  για παραλαβή από το κατάστημά μας  κατόπιν ραντεβού.
Ο εν λόγω τρόπος πληρωμής αφορά για αποστολές εντός Ελλάδας.

2) Με πιστωτική/χρεωστική κάρτα

Έχετε τη  δυνατότητα να πληρώσετε με τη χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα (Visa, Visa Electron , Mastercard, Maestro, Diners) οποιασδήποτε τράπεζας. Όλες οι συναλλαγές γίνονται με ασφάλεια και εκτελούνται σε ειδικό ασφαλές τραπεζικό περιβάλλον και όχι στον ιστότοπό μας.

3) Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Η πληρωμή μέσω τραπεζικής κατάθεσης, πραγματοποιείται σε Λογαριασμό ALPHA BANK τον οποίο σας κοινοποιούμε αμέσως μετά την παραγγελία σας.
Η κατάθεση πρέπει να πραγματοποιηθεί από τράπεζα της χώρας στην οποία εκδόθηκε το τιμολόγιο της παραγγελίας και ο πελάτης θα επιβαρυνθεί με όλες τις χρεώσεις τις τραπεζικής συναλλαγής.
Πρέπει να υποδείξετε το ονοματεπώνυμό σας και τον κωδικό της αγοράς σας στα στοιχεία της κατάθεσης, όπως ακριβώς αυτό καταχωρήθηκε όταν έγινε η παραγγελία.
Η παραγγελία θα αποσταλεί μόνο αν έχει επιβεβαιωθεί η εξόφληση της παραγγελίας.
Μόλις πραγματοποιήσετε την κατάθεση θα πρέπει οπωσδήποτε να μας ενημερώσετε στέλνοντας μας  e-mail (info@thetwinscollection.gr) με το όνομά σας, τον αριθμό της παραγγελίας, το συνολικό ποσό καθώς και την ημερομηνία και την τράπεζα που κάνατε την κατάθεση.
Η κατάθεση πρέπει να γίνει έως την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημέρα της παραγγελίας. Αν το αντίστοιχο ποσό δεν κατατεθεί μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.

4) Μέσω PAYPAL

Η πληρωμή με PayPal γίνεται υπό τους αυστηρούς όρους συναλλαγών που επιβάλλει η εταιρεία PayPal.  Δεν υπάρχουν extra χρεώσεις.