Επιστροφές

ΑΛΛΑΓΕΣ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

ΑΛΛΑΓΕΣ

Αλλαγές γίνονται εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που θα παραλάβετε τo δέμα σας, και μόνο με προϊόντα που είναι διαθέσιμα στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα (εξαιρούνται κοσμήματα, αρώματα και χειροποίητα προϊόντα συμπεριλαμβανομένης της Exclusive Συλλογής. Λόγω της συνεχούς μεταβολής των αποθεμάτων, καλείσθε να επιβεβαιώνετε τη διαθεσιμότητα ανά περίπτωση, μέσω επικοινωνίας στο email: info@thetwinscollection.gr  παραθέτοντας τουλάχιστον δύο εναλλακτικές. Η αλλαγή πραγματοποιείται με προϊόντα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.
Αλλαγές δεν γίνονται σε κοσμήματα, αρώματα και χειροποίητα προϊόντα συμπεριλαμβανομένης της Exclusive Συλλογής. Όλες οι νέες παραλαβές δεν διατίθενται προς αλλαγή. Δεν επιτρέπονται περισσότερες από δύο συνεχόμενες αλλαγές.
Οι αλλαγές γίνονται με τη διαδικασία « χέρι – χέρι » και τα έξοδα αποστολής είναι στα 5,00 €.
Κάθε επιστροφή γίνεται αποκλειστικά μέσω  της εταιρείας που θα σας στείλουμε την αλλαγή .
Εάν πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών είναι με δική σας ευθύνη και χρέωση.
Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται σε άρτια κατάσταση, όπως το παραλάβατε και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια).
Για τη διαδικασία αλλαγής θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email: info@thetwinscollection.gr ή τηλεφωνικά στο 210 – 6843094
Σε περιόδους μεγάλων εκπτώσεων δεν γίνονται αλλαγές στα προϊόντα με έκπτωση
Η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται να αντικαταστήσει τα προϊόντα αυτά.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Σε περιόδους μεγάλων εκπτώσεων δεν γίνονται επιστροφές  στα προϊόντα με έκπτωση.
Επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται μόνο σε περίπτωση που παραλάβετε ελαττωματικό προϊόν.
Σε κάθε άλλη περίπτωση γίνεται αλλαγή με άλλο προϊόν ή νούμερο