Αλλαγές πραγματοποιούνται εντός 14 ημερών από την αποστολή του δέματος και μόνο με προϊόντα που είναι διαθέσιμα στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα. Αλλαγές δεν πραγματοποιούνται με γούνες, αρώματα και χειροποίητα προϊόντα (λόγω περιορισμένης διαθεσιμότητας η οποία υφίσταται κατά παραγγελία & τα οποία θα φέρουν τη σήμανση του χειροποίητου προϊόντος).

Λόγω της συνεχούς μεταβολής των αποθεμάτων, ο πελάτης καλείται να επιβεβαιώνει τη διαθεσιμότητα ανά περίπτωση. To αίτημα αλλαγής γίνεται αποκλειστικά με τη συμπλήρωση της φόρμας αλλαγής, παραθέτοντας τουλάχιστον τρεις εναλλακτικές επιλογές με προϊόντα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

Αλλαγές – επιστροφές δεν πραγματοποιούνται σε γούνες, κοσμήματα, αρώματα και χειροποίητα προϊόντα καθώς και σε όλα τα προϊόντα που ανήκουν στην κατηγορία Special Offers και φέρουν τη σήμανση “ΠΡΟΣΦΟΡΑ”. Επίσης στα κορμάκια (bodies) δεν πραγματοποιούνται αλλαγές για λόγους υγιεινής. Σε προϊόντα της Exclusive Συλλογής αλλαγές πραγματοποιούνται με προϊόντα ίδιας κατηγορίας.

Οι Αλλαγές των προϊόντων θα γίνονται μόνο με προϊόντα της ίδιας εποχής ( δεν πραγματοποιούνται αλλαγές με προϊόντα άλλης εποχής π.χ. καλοκαιρινά με χειμωνιάτικα και αντίστροφα).

Επιτρέπονται έως δύο συνεχόμενες αλλαγές. Οι αλλαγές των προϊόντων θα γίνονται στην αρχική τους τιμή (εφόσον έχουν αγορασθεί σε αρχική τιμή), ακόμα και εάν κατά τη χρονική στιγμή της αλλαγής τα προϊόντα βρίσκονται σε έκπτωση. Οι αλλαγές γίνονται με τη διαδικασία « χέρι – χέρι » και τα έξοδα αποστολής είναι στα 5,00 €. Κάθε επιστροφή γίνεται αποκλειστικά μέσω της εταιρείας που θα σας στείλουμε την αλλαγή. Εάν η επιστροφή πραγματοποιηθεί με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών, είναι με ευθύνη και χρέωση του πελάτη. Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται σε άρτια κατάσταση, όπως παραλήφθηκε.

Ακύρωση παραγγελίας δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί σε ήδη εκτελεσμένη παραγγελία για την οποία ο πελάτης έχει λάβει ενημέρωση για την ολοκλήρωσή της.

Διευκρινίζεται ότι, για τη διαδικασία αλλαγής – επιστροφής θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε με το τμήμα από το οποίο πραγματοποιήσατε την αγορά σας. Πιο συγκεκριμένα, για αγορές από το eshop αποστέλλετε το αίτημά σας στο e-mail: info@thetwinscollection.gr, για αγορές από το instagram αποστέλλετε μήνυμα στη σελίδα μας, για αγορές από το φυσικό κατάστημα επικοινωνείτε με το κατάστημα.

Το τμήμα εξυπηρέτησης λειτουργεί από Δευτέρα έως Σάββατο από 09:00 π.μ. έως 17:00 μ.μ και τα αιτήματα εξυπηρετούνται εντός 24 ωρών με σειρά προτεραιότητας. Αιτήματα που αποστέλλονται σε μη εργάσιμες ημέρες ( Κυριακή, αργίες) θα εξυπηρετούνται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Οι αλλαγές πραγματοποιούντει βάσει των αποθεμάτων κάθε τμήματος.

Οι αλλαγές πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 π.μ έως 17:00 μ.μ.

Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται σε άρτια κατάσταση, όπως το παραλάβατε. Σε περιόδους μεγάλων εκπτώσεων δεν γίνονται αλλαγές στα προϊόντα με έκπτωση.

Η επιστροφή – αλλαγή του προϊόντος γίνεται με εταιρεία courier της επιλογής σας (εκτός acs courier) και τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον πελάτη. Σε αντίθετη περίπτωση η The Twins Collection διατηρεί το δικαίωμα μη παραλαβής του δέματος. Σε περίπτωση παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος τα έξοδα αποστολής βαραίνουν την The Twins Collection